Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Død person funnet etter naustbrann i Troms

Naustet var overtent da brannmannskapene kom fram til stedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har funnet en død person etter en brann i et naust på Kvaløya i Troms. Personen er ikke identifisert.

Politiet meldte om brann i 20-tiden torsdag kveld. Da brannmannskapene kom fram til stedet, var naustet fullstendig overtent.

Vitner skal også ha hørt et smell fra bygningen. Politiet fikk raskt mistanke om at det kunne ha vært folk i naustet, og et ambulansehelikopter ble brukt for å lyse opp området rundt naustet slik at bakkemannskapene kunne lete etter spor.

Politiet brukte også hundepatrulje i letingen, og rett etter klokken 21 opplyser Troms politidistrikt at det er funnet en død person i naustet. Vedkommende er ikke identifisert.

Naustet skal være omtrent nedbrent og politiet opplyser at det vil bli foretatt kriminaltekniske undersøkelser på stedet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling