Død person funnet i Bergen

Etterforsker saken som mulig fallulykke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En død person er funnet i nærheten av nedre stasjon på Ulriksbanen i Bergen. Politiet etterforsker saken som en mulig fallulykke.

Operasjonsleder Morten Kronen i Vest politidistrikt opplyser at personen ble funnet klokka 11.06.

- Personen er ikke identifisert, og vi har så langt ikke kunnet knytte vedkommende opp mot savnetmeldinger, sier Kronen til NTB.

Ifølge Bergens Tidende tror politiet at avdøde er en utenlandsk statsborger «som jobber opp mot ambassader».

Innsatsleder Frank Listøl sier til avisa at de anslår at dødsfallet kan ha skjedd i helga. Krimteknikere og hundepatruljer jobber nå på stedet.

- Det er foreløpig ikke kjent hva som har skjedd, men det kan se ut som en fallulykke. Personen ble funnet under en skrent, og vedkommende lå delvis skjult i et bekkefall, opplyser operasjonsleder Kronen til NTB.

En turgåer meldte fra til politiet om funnet. Saken blir rutinemessig etterforsket som et mistenkelig dødsfall, ettersom politiet ikke kjenner dødsårsaken. Kronen opplyser at det på nåværende tidspunkt ikke er mistanke om at det har skjedd noe kriminelt.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer