Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Død person funnet i Førde

Politiet har bedt om hjelp fra Kripos.

KRIPOS TILKALT: Politiet i Sogn og Fjordane har tilkalt Kripos etter at en død person ble funnet i veikanten ved denne tunnelen i Førde. Foto: Olav Øygard
KRIPOS TILKALT: Politiet i Sogn og Fjordane har tilkalt Kripos etter at en død person ble funnet i veikanten ved denne tunnelen i Førde. Foto: Olav Øygard Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Førde har bedt om assistanse fra Kripos etter at en død person ble funnet i Førde sentrum i kveld.

- Det var en tilfeldig forbipasserende som kontaktet oss og fortalte at han hadde funnet en livløs person, sier operatør Robert Veseth ved Sogn og Fjordane politidistrikt til Dagbladet.no.

• Tips eller bilder? Kontakt Dagbladets journalist direkte på telefon 24 00 00 16 eller epost 2400@db.no

Personen lå like ved riksveg 5, like før Klettatunnellen i Førde sentrum.

Politiet kom raskt til stedet, og kunne fastslå at personen er død. Personen er foreløpig ikke identifisert, og Veseth ønsker heller ikke å gå ut med personens kjønn.

Funnstedet er sikret og avsperret og det er politivakthold på stedet, heter det i loggen fra Sogn og Fjordane politidistrikt.

Politiet fikk melding om funnet kl. 18.09.

Kripos vil ankomme Førde i løpet av natta eller i morgen tidlig.

Dagbladet kommer med mer.

HOLDER VAKT: Politiet i Førde holder vakt etter at en død person ble funnet fredag kveld. Foto: Olav Øygard
HOLDER VAKT: Politiet i Førde holder vakt etter at en død person ble funnet fredag kveld. Foto: Olav Øygard Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling