Død person funnet i Nedre Eiker er ikke Belur Sardar

Etterforsker det mystiske likfunnet som drap.

LIKFUNN: Politiet i Nedre Eiker opplyser at det ikke var forsvunnede Belur Sardar som ble funnet gravd ned ved Hagtjern i går. Foto: Nils J. Maudal
LIKFUNN: Politiet i Nedre Eiker opplyser at det ikke var forsvunnede Belur Sardar som ble funnet gravd ned ved Hagtjern i går. Foto: Nils J. MaudalVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): - Det er ikke Belur. Det er mest sannsynlig en mann under 40 år, sier lensmann Torill sorte i Nedre Eiker til Dagbladet.

Mysterium - Vi har ikke noe formening om hvem det er eller hva som har skjedd, sier lensmann Sorte.

Men lensmann Torill Sorte i Nedre Eiker er likevel ikke i tvil om det ligger en kriminell handling bak det makabre likfunnet, og opplyser at politiet ser på saken som en drapssak.

- Det er klart at det er vanskelig å grave seg ned for å dø av naturlige årsaker, så vi mener det foreligger noe kriminelt bak, sier Sorte til Dagbladet.

Vil sjekke savnede Politiet vil nå sjekke funnet opp mot savnede både i Norge og utlandet.

Politiet har opprettet en tipstelefon i saken, og oppfordrer folk til å ta kontakt om de vet noe. Telefonnummeret til den er 992 12 013.

Det betyr at gåten rundt forsvinningen av Belur Sardar fra 2007 fremdeles ikke er løst, etter at politiet satte sin lit til DNA-tester av Sardars barn.
Det var lørdag ettermiddag at en turgåer varslet politiet etter funn av levninger etter et menneske.

Tekniske undersøkelser fra Kripos og Søndre Buskerud politidistrikt ble gjennomført på søndag, og levningene ble sendt Rettsmedisinsk institutt for undersøkelser.

Dagbladet kommer med mer.

FREMDELES EN GÅTE: Belur Sardar forsvant april 2007. Politiet håpte i det lengste på at likfunnet ville løse gåta, men resultatene fra DNA-prøvene viser at det er en mann under 40 år. 
Foto: Politiet
FREMDELES EN GÅTE: Belur Sardar forsvant april 2007. Politiet håpte i det lengste på at likfunnet ville løse gåta, men resultatene fra DNA-prøvene viser at det er en mann under 40 år. Foto: Politiet Vis mer