Død person funnet i Rogaland

Funnet i Lundevatnet, der letingen etter savnet 16-åring har pågått.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En person er funnet død i Lundevatnet, på grensa mellom Rogaland og Vest-Agder. Det melder politiet Sør-Vest politidistrikts operasjonssentral i Stavanger på Twitter.

Politiet skriver videre at den døde blir forsøkt hentet opp av dykkere. Politiet bekreftet funnet klokka 11.30 i formiddag.

Funnstedet er i samme område som en 16-årig gutt er savnet, og funnet av den døde ble gjort under leteaksjonen. Politiet ser de to tingene i sammenheng, men kan i 12.20-tida ikke bekrefte at det dreier seg om den savnede gutten.

- Vi jobber med å fastslå identiteten nå, og kan ikke si noe sikkert, sier operasjonsleder Charles Bøgild til Dagbladet.

Han opplyser også at den savnede guttens pårørende blir ivaretatt av kommunens kriseteam.

Gutten, som er fra tettstedet Moi i Rogaland, var ute lørdag kveld og ble sist sett av venner på en rasteplass på E39 natt til søndag. Det var familien som meldte ham savnet da han i går kveld ennå ikke var tilbake, skriver Stavanger Aftenblad.

Rundt 20 personer har lett etter gutten siden i natt. Bøgild forteller at det var frivillige mannskaper som fant den døde i 10.30-tida.

- Etterforskningen pågår på stedet, opplyser han.

Dagbladet følger saken.