Død person funnet i Storsjøen i Nord-Odal

En død person ble søndag funnet i Storsjøen i Nord-Odal, nesten fire måneder etter at en 41 år gammel mann ble meldt savnet etter en båttur i området.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet antar at det er den savnede mannen som nå er funnet død. Lensmannen i Nord-Odal satte i gang søket etter den antatt omkomne 41-åringen i nordenden av Storsjøen søndag. 30 frivillige deltok i søket, og i 13.30-tiden fant de en død person på land ved Berg brygge i Fjell, opplyser operasjonsleder Frank Løkken i Hedmark politidistrikt.

Personen ble trolig funnet på land nå fordi Storsjøen er blitt tappet ned med mellom 1,5 og 2 meter den siste tiden.

- Han lå vanskelig til i et kratt omkring sju meter inne på land. Under flommen sto vannet rundt én meter høyere, sier lensmann Egil Nordberg til Glåmdalen.

41-åringen ble meldt savnet 23. juni i år. Han var alene i båten sin da han trolig falt over bord på vei hjem. Det ble den gang satt i gang omfattende søk både med dykkere og hunder, uten resultat. I månedene etter har frivillige deltatt i gjentatte leteaksjoner i Storsjøen, og kommunen har gitt økonomisk støtte til søket. Den døde personen skal nå obduseres.

(NTB)