Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Død person funnet på strand ved Moss var savnet kajakkpadler

53 år gammel mann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den døde mannen som lørdag kveld ble funnet på en strand på Jeløy i Moss er identifisert som den savnede etter funn av en tom kajakk lenger sør i Oslofjorden samme dag.

En mann kledd for vannsport ble lørdag ettermiddag funnet død på en strand på Jeløy. Politiet satte funnet i sammenheng med en savnet 53 år gammel kajakkpadler i samme område. Ved 19.30-tiden bekreftet politiet i Østfold den dødes identitet og at det dreier seg om samme mann.

Mannen som ble funnet død i strandkanten på Jeløy, nær Moss i Østfold, hadde på seg utstyr som tyder på aktivitet i sjøen. Han hadde blant annet på seg flytevest.

Bussbillett 27. oktober Politiet fikk melding klokka 16.03 fra en person på Jeløy om funn av en død mann. Siden lørdag formiddag har politiet søkt etter en 53-åring i Ytre Oslofjord, da nær Rauer i Fredrikstad og Tjøme i Vestfold.

En fisker som fant en ubemannet, rød kajakk flytende ved øya Rauer, utløste leteaksjonen. En 53 år gammel mann fra Oslo har vært meldt savnet. De siste sporene politiet hadde etter mannen er en bussbillett til Tjøme stemplet mandag 27. oktober.

GPS-spor - Vi fant en GPS blant sakene i kajakken. Den viser at ferden startet i Vestfold. Sporene på GPS-en viser at båten startet å vingle i et område nord for Store Færder, rett vest for Melleskjærene, sier operasjonsleder Tom Sandberg i Østfold politidistrikt.

Området der tre redningsskøyter og politibåt har søkt i lørdag ettermiddag, er like øst for Tjøme. Når kajakkferden ut i Ytre Oslofjord startet er usikkert.

- Vi har ikke fått datofestet GPS-sporene enda, men dette blir jobbet med, opplyser politiet til NTB.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media