Død person funnet på strand ved Moss var savnet kajakkpadler

53 år gammel mann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den døde mannen som lørdag kveld ble funnet på en strand på Jeløy i Moss er identifisert som den savnede etter funn av en tom kajakk lenger sør i Oslofjorden samme dag.

En mann kledd for vannsport ble lørdag ettermiddag funnet død på en strand på Jeløy. Politiet satte funnet i sammenheng med en savnet 53 år gammel kajakkpadler i samme område. Ved 19.30-tiden bekreftet politiet i Østfold den dødes identitet og at det dreier seg om samme mann.

Mannen som ble funnet død i strandkanten på Jeløy, nær Moss i Østfold, hadde på seg utstyr som tyder på aktivitet i sjøen. Han hadde blant annet på seg flytevest.

Bussbillett 27. oktober Politiet fikk melding klokka 16.03 fra en person på Jeløy om funn av en død mann. Siden lørdag formiddag har politiet søkt etter en 53-åring i Ytre Oslofjord, da nær Rauer i Fredrikstad og Tjøme i Vestfold.

En fisker som fant en ubemannet, rød kajakk flytende ved øya Rauer, utløste leteaksjonen. En 53 år gammel mann fra Oslo har vært meldt savnet. De siste sporene politiet hadde etter mannen er en bussbillett til Tjøme stemplet mandag 27. oktober.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer