Død svensk kvinne (23) funnet i brennende koffert

Lastebilsjåfør gjorde makabert funn onsdag. I kveld er identiteten klar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Natt til onsdag ved 03.30-tiden meldte en lastebilsjåfør i England til politiet at han hadde sett en brennende koffert i veikanten ved  en rasteplass langs A1301, nær byen Hinxton, om lag 60 kilometer nordøst for London.

Politiet gjorde et makabert funn: i den forkullede kofferten lå restene av en kvinne som åpenbart hadde blitt knivstukket.

Ifølge lokalavisa Cambridge News var synet som møte de første øyenvitnene så opprørende at politi og helsemyndigheter tilbød krisehjelp.

Meldt savnet forrige lørdag

I går meldte en 24 år gammel mann seg for politiet i Sør-London, og i dag ble den dødes identitet klar: det er en 23 år gammel svensk kvinne som ble meldt savnet av en venn forrige lørdag.

I kveld har politiet gått ut med identiteten til den drepte kvinnen. Hun heter Rahmona Ahmedin, og bruker ofte Rahma som fornavn.

Hun har adresse i Islington i Nord-London, om lag en times kjøring fra der hun ble funnet død.

London i fire år

Hun flyttet til London for drøyt fire år siden, melder nyhetsbyrået TT.

 MAKABERT FUNN:  Politiet gjorde et makabert funn i veikanten langs A1301 ved Hinxton nordøst for London. Den brennende reisebagen som lastebilsjåføren meldte fra om, inneholdt liket av en 23 år gammel svensk kvinne. Foto: PRESS ASSOCIATION/SCANPIX.
MAKABERT FUNN: Politiet gjorde et makabert funn i veikanten langs A1301 ved Hinxton nordøst for London. Den brennende reisebagen som lastebilsjåføren meldte fra om, inneholdt liket av en 23 år gammel svensk kvinne. Foto: PRESS ASSOCIATION/SCANPIX. Vis mer

Den foreløpige obduksjonen viser at hun ble drept av  knivstikk i brystet.

Politiet vil foreløpig si svært lite, annet enn at mannen er mistenkt for drapet. Politiet svarer foreløpig ikke på spørsmål om den drapsmistenkte mannen kjente kvinnen, om hva som kan være motivet eller om liket er partert.

Død svensk kvinne (23) funnet i brennende koffert