Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Død svenske kan ha vært utsatt for vold

-Omstendigheter i saken endrer etterforskning, sier Oslo-politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Oslo-politiet etterforsker nå funnet av en død på Alna natt til første påskedag som en voldssak.

De første sporene i sakene kunne tyde på at mannen var påkjørt og etterlatte på det påsketomme industriområdet.

De siste dagene har politiet sett på opptak fra overvåkningskameraer i området.

I for middag opplyser Oslo politidistrikt at "omstendigheter i saken" har ført til at det som først ble etterforsket som en trafikkulykke, nå er overført til Vold- og sedelighetsseksjonen.

Den døde mannen som ble funnet langs veien utenfor transporterminalen i Knut Bryns vei 1, var enn 44 år gammel svensk mann med tilhold i Oslo.

- Vi utelukker ikke at mannen kan ha omkommet i en trafikkulykke, men omstendigheter i saken gjør at Volds- og sedelighetsseksjonen har overtatt etterforskningen, sier politioverbetjent Grete Lien Metlid til Dagbladet.no.

- Det var en bil involvert

Hun velger å være ordknapp så tidlig i etterforsknignen, men bekrefter at det har vært en bil involvert.

 BLE FUNNET HER:  Den svenske 44-åringen ble funnet her utenfor terminalen i Knuds Bryns vei 1 på Alna i Oslo tidlig på morgenen 1. påskedag. Foto: tipser.no/DANIEL LAABAK.
BLE FUNNET HER: Den svenske 44-åringen ble funnet her utenfor terminalen i Knuds Bryns vei 1 på Alna i Oslo tidlig på morgenen 1. påskedag. Foto: tipser.no/DANIEL LAABAK. Vis mer

Politiets  jakt på den ukjente bilen, er basert på skader på mannen eller opptak fra videokameraer. For ingen vitner har meldt seg.

- Vi er interessert i opplysninger fra alle som kan ha sett noe på området fra påskeaften kveld fram til 06-tiden søndag 1. påskedag, sier Lien Metlid.

Politiet har foreløpig kartlagt at den 44 år gamle svenske har bodd og jobbet i Oslo de siste seks månedene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media