BOSTEDADRESSE: Den drepte Trond Kristian Johannessen (35) hadde bostedsadresse på Laksvåg.  Foto: Tor Erik H. Mathiesen
BOSTEDADRESSE: Den drepte Trond Kristian Johannessen (35) hadde bostedsadresse på Laksvåg. Foto: Tor Erik H. MathiesenVis mer

Døde av blodtap etter stikk mot halsen

Trond Kristian Johannessen stukket ned fredag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): Politiet mangler fremdeles et åsted for drapet på Trond Kristian Johannessen (35) fredag ettermiddag, men har flere navn og personer i søkelyset.

Vitneavhør Undersøkelser viser at han døde som følge av blodtap etter et stikk med stikkvåpen mot halsen.

— Det siste nye er at vi fortsatt jobber med flere vitneavhør, analyser av funn, tekniske undersøkelser og har gjennomført en obduksjon. Jeg kan bekrefte at fornærmede døde som følge av stort blodtap, Det er brukt stikkvåpen, sier politioverbetjent Rigmor Isehaug til TV 2 Nyhetene i dag.

Politikilder sier både til BA og TV2 at en bestemt person i miljøet rundt avdøde er sirklet inn av politiet, men personen er ikke siktet.

Døde på Haukeland Johannessen var registrert på en adresse rundt halvannen kilometer fra busstoppet på Gyldenpris der han ble funnet klokka 16.15 fredag.

35-åringen døde to timer seinere på Haukeland universitetssykehus .

Johannessen kom fredag ettermiddag løpende blodig til bussholdeplassen i Carl Konows gate ved foten av Puddefjordsbroen på Laksevåg-sida av Puddefjordsbroa. Passasjerene på en passende buss ble vitne til mannens desperate forsøk på å få hjelp, da 35-åringen forsøkte å komme seg inn på bussen.

- Jeg satt på bussen da jeg så en mann som kom løpende. Han blødde kraftig, ropte om hjelp og ville inn på bussen. Det var trykket og forvirret stemning i bussen. Til slutt åpnet sjåføren døren. Mannen blødde fra øvre del av brystet, og jeg gikk ut og la trykk på blødningen, fortalte et vitne (30) til BA.

- Det var dramatisk. Jeg så masse blod som pumpet ut av halsen hans. Mannen var helt hvit i ansiktet og falt om før bussjåføren turte å åpne døren, fortalte et annet vitne til avisa.

DREPT: Trond Kristian Johannessen (35)
DREPT: Trond Kristian Johannessen (35) Vis mer