Døde av heteslag

Legen og den nybakte faren Evan Dishion døde av heteslag.

DØDE AV HETESLAG: Legen Evan Dishion døde nylig av heteslag. Han etterlater seg kone og en datter på tre måneder. Foto: Gofundme
DØDE AV HETESLAG: Legen Evan Dishion døde nylig av heteslag. Han etterlater seg kone og en datter på tre måneder. Foto: Gofundme Vis mer
Publisert

Amerikanske Evan Dishion var denne uka på tur med noen venner. Under turen gikk gjengen seg vill, og gikk derfor tomme for vann.

Det ble skjebnesvangert for 32 år gamle Dishion.

- Ekstremt varmt

Som følge av den ekstreme varmen i Phoenix i USA, havnet Dishion på sykehus og døde seinere av heteslag. Det skriver flere internasjonale medier, blant andre Independent.

Ifølge avisa var 32-åringen andreårs-turnuslege og nybakt far til ei jente på bare tre måneder.

Dave Folio ved den lokale brannstasjonen har uttalt til den lokale nyhetskanalen at det var hele 43 grader den dagen. Han bidro til å finne turlaget.

- Det var ekstremt varmt, sier han.

Dishions arbeidsplass har i en uttalelse til familien sagt at Dishion var en snill og sjenerøs person, som gjorde det til sin misjon og lidenskap å forbedre andres liv.

Ventet høye temperaturer

Også kona, Amy, har uttalt seg til den lokale nyhetskanalen ABC 15 News.

- Han var veldig omsorgsfull, selvreflektert og intelligent, og ønsket bare å hjelpe andre.

I ettertid av dødsfallet har familiens venner opprettet en Gofundme-side, hvor donasjonene går direkte til Dishions kone og barn, for å betale for begravelse og andre utgifter.

- Med sorg og tungt hjerte ønsker vi å fortelle samfunnet at vi har mistet den snille og varme sjela til Evan Dishion. Han var en kjærlig far og en omsorgsfull ektemann, står det på siden.

Ifølge AP døde også en annen turgåer i Arizona som følge av hetebølgen denne uka.

Fortsatt er det ventet ekstremvarme i området i tida som kommer. Temperaturene er forventet å stige opp mot 42 grader.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer