Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Døde av skader etter gjengoppgjør

Mann i 20-årene døde i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no).Mannen som fikk alvorlige kutt- og skuddskader i gjengoppgjøret på Kalbakken søndag, døde fredag av skadene, melder NTB.

- Den alvorlig skadde mannen døde på sykehus i dag, opplyser politiinspektør Terje Kristiansen ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Mannen ble skadd av pistolskudd og kutt i armen med et samuraisverd, og situasjonen hans har vært kritisk helt siden søndag.

Utelukker ikke drapssiktelse

I tillegg har politiet siktet enda en person etter det blodige gjengoppgjøret. Han er nå den fjerde siktede i saken. Tidligere fredag ble det også gjort to pågripelser i saken.

Politiet utelukker ikke at noen av personene kan siktes for drap etter at en av de skadde nå er død. Siktelsene er imidlertid ikke klart utformet enda.

- En er død, den andre lever fortsatt, og det er mange impliserte i denne saken. Vi må finne ut hvem som er involvert i hvilke forhold før vi sorterer siktelsene, sier Kristiansen.

Tidligere i dag ble to andre personer pågrepet i saken. Den ene er en av de to som ble skadd i gjengoppgjøret. Den tredje pågrepne ble tatt under en aksjon mot en leilighet nord i Oslo, ifølge NTB.

INVOLVERT I GJENGOPPGJØRET DØDE: En mann i 20-årene  involvert i gjengoppgjøret på Kalbakken søndag døde i dag av skadene fra kutt og pistolskudd. Fire personer er nå pågrepet i saken. Foto: Daniel Sannum Lauten/Dagbladet
INVOLVERT I GJENGOPPGJØRET DØDE: En mann i 20-årene involvert i gjengoppgjøret på Kalbakken søndag døde i dag av skadene fra kutt og pistolskudd. Fire personer er nå pågrepet i saken. Foto: Daniel Sannum Lauten/Dagbladet Vis mer

Den fjerde siktede er også en mann av tamilsk opprinnelse. Han skal trolig ikke avhøres før i morgen, opplyser politiet.

Jakter på gjengmedlemmer 

To personer ble alvorligere skadd i et blodig oppgjør mellom tamilske gjenger på Kalbakken i Oslo forrige søndag. Politiet tror oppgjøret på Kalbakken har bakgrunn i uoverensstemmelser som oppsto under en feiring i det tamilske tempelet på Ammerud lørdag.

Onsdag meldte politiet at de jakter på navngitte gjengmedlemmer i saken.

- Jeg vil understreke at vi fortsatt oppfordrer øvrige involverte til å melde seg, sier Kristiansen til Dagbladet.no.

image: Døde av skader etter gjengoppgjør
KUTTSKADER: Den nå avdøde mannen ble blant annet skadet med et samuraisverd.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media