Døde av stikkskader

Ble skadet av sin egen saks.

PLUKKET BLOMSTER: I dette området i Larvik ble den 79 år gamle mannen funnet med en bukett visne blomster ved sin side. (FOTO: Rolf Svendsen)
PLUKKET BLOMSTER: I dette området i Larvik ble den 79 år gamle mannen funnet med en bukett visne blomster ved sin side. (FOTO: Rolf Svendsen) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Den 79 år gamle mannen som ble funnet død i veikanten i Larvik mandag døde trolig etter et fall der han skadet seg selv slik at han døde. Det viser de foreløpige konklusjoner etter obduksjonen av mannen, skriver Vestfold politidistrikt i en pressemelding.

Dagbladet skrev i går at politiet så på dødsfallet til den 79-år gamle mannen som mistenkelig.

Plukket blomsterPolitiet skriver videre i pressemeldingen at mannen trolig holdt på med å plukke villblomster langs riksvei 303, der han ble funnet i går.

De melder om at han hadde med seg saks og skadene han er påført er forenlig med stikkskader fra saksen. Saksen skal ha truffet mannen i en av hovedpulsårene og døde deretter av indre blødninger.

Mannen hadde også mindre skader som følge av et fall. Politiet melder om at en visnet blomsterbukett ble funnet ved siden av den avdøde mannen. Politiet fant saksen på funnstedet og familien skal ha gjenkjent den.

Fikk bistand fra Kripos Politiet ble i går ettermiddag varslet av legen som synet mannen. Legen mente mannen var påført ytre skadet og at han trolig ikke hadde hatt en naturlig død. Politiet satte deretter usatt i verk etterforskning og fikk bistand fra Kripos.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer