Døde av stikkskader

Ble skadet av sin egen saks.

PLUKKET BLOMSTER: I dette området i Larvik ble den 79 år gamle mannen funnet med en bukett visne blomster ved sin side. (FOTO: Rolf Svendsen)
PLUKKET BLOMSTER: I dette området i Larvik ble den 79 år gamle mannen funnet med en bukett visne blomster ved sin side. (FOTO: Rolf Svendsen)Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Den 79 år gamle mannen som ble funnet død i veikanten i Larvik mandag døde trolig etter et fall der han skadet seg selv slik at han døde. Det viser de foreløpige konklusjoner etter obduksjonen av mannen, skriver Vestfold politidistrikt i en pressemelding.

Dagbladet skrev i går at politiet så på dødsfallet til den 79-år gamle mannen som mistenkelig.

Plukket blomster
Politiet skriver videre i pressemeldingen at mannen trolig holdt på med å plukke villblomster langs riksvei 303, der han ble funnet i går.

De melder om at han hadde med seg saks og skadene han er påført er forenlig med stikkskader fra saksen. Saksen skal ha truffet mannen i en av hovedpulsårene og døde deretter av indre blødninger.

Mannen hadde også mindre skader som følge av et fall. Politiet melder om at en visnet blomsterbukett ble funnet ved siden av den avdøde mannen. Politiet fant saksen på funnstedet og familien skal ha gjenkjent den.

Fikk bistand fra Kripos
Politiet ble i går ettermiddag varslet av legen som synet mannen. Legen mente mannen var påført ytre skadet og at han trolig ikke hadde hatt en naturlig død. Politiet satte deretter usatt i verk etterforskning og fikk bistand fra Kripos.

Politiet ser på det at mannens bil og eiendeler var urørt som et tegn på at ulykkesteorien stemmer, sier politiadvokat Ann Britt Backstrøm i pressemeldingen. Etterforskningen så langt skal også styrke teorien, og politiet vil nå konsentrere seg om å få verifisert at dødsårsaken skyldes en ulykke.

Familiemedlemmene skal ha lett etter mannen, og det skal også ha vært familien som fant 79-åringen død.