Døde av tegnestift

Familien i sorg etter at fem år gamle Kyle døde.

BURSDAG: Det var dagen før femårsdagen at Kyle Mark Junior Lewis kom i skade for å svelge en tegnestift. Foto: GoFundMe/Familien
BURSDAG: Det var dagen før femårsdagen at Kyle Mark Junior Lewis kom i skade for å svelge en tegnestift. Foto: GoFundMe/Familien Vis mer
Publisert

Kondolansene har kommet hyppig etter at familien Lewis opplevde det som for mange er deres største mareritt.

Den 28. oktober mistet familien fra South Yorkshire i England sitt nest yngste familiemedlem, Kyle Mark Junior Lewis, bare få dager etter at gutten hadde feiret sin femte bursdag.

- Han burde være her, det er ikke rettferdig. Jeg er virkelig ubeskrivelig knust, sier moren Emma Lewis, ifølge lokalavisa YorkshireLive.

Femåringen etterlater seg en yngre søster, fire eldre søsken, sin far og moren Emma.

Svelget tegnestift

Ifølge The Mirror var det dagen før femårsdagen at unge Kyle kom i skade for å svelge en tegnestift, noe som førte til at han ble kvalt.

Han ble hastet til sykehuset der legene fire ganger skal ha gjennomført hjertestart.

Dessverre viste det seg ved videre undersøkelser at Kyle hadde fått større skader på hjernen, og livet sto derfor ikke til å redde.

Han døde tre dager senere.

Samlet inn 49 000 kroner

- Familien min er livet mitt og mer. Min vakre mann og alle våre barn er mitt alt! Jeg håper bare at jeg kan gi Kyle den avskjeden han fortjener nå, sier moren videre.

For å hjelpe familien med å gi Kyle en verdig avskjed har familievennen Leah Allen opprettet en innsamling for familien på tjenesten GoFundMe.

- For å gjøre ting litt enklere har noen av oss satt i gang dette for å hjelpe dem med å gi ham den beste mulige avskjeden. Ingen foreldre burde behøve å begrave sitt barn og samtidig slite med å finne økonomien til det, skriver Allen på GoFundMe.

I skrivende stund har det blitt samlet inn mer enn 4000 pund til familien, litt under 49 000 norske kroner, og nye donasjoner renner stadig inn.

Det kommer også hyppige støtteerklæringer til familien på sosiale medier.

- Jeg er absolutt knust på deres vegne. Hvil i fred Kyle, og takk for at du var min Tonies beste venn siden hun begynte i barnehagen, alle minnene du skapte med henne for at du fikk henne til å le. Hun kommer til å savne deg dypt lille mann, sier for eksempel familievennen Becky Backshaw, ifølge The Mirror.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer