Døde babyer fra samme familie

Fem nyfødte barn som ble funnet dumpet i en skog i Frankrike i oktober, viser seg å være fra samme familie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I oktober ble likene av fem nyfødte barn funnet dumpet i en skog i Galfingue i østlige Frankrike. Bonden Phillippe Gava skulle rydde før vinteren, og snublet over tre grønne plastikkposer med fem døde barn:

Tre jenter, en gutt, og en siste baby, hvis kjønn ikke har latt seg påvise.

- Jeg åpnet plastposene, og fant liket av en baby i én, og knokler, undertøy og et håndkle eller laken, overstenket av blod, i den andre, sier han. Jeg åpnet ikke den tredje.

Kvalt

Alle spebarna levde de da de ble født. To ble funnet med hyssing rundt halsen, hvilket leder politiet i retning av at de er blitt kvalt.

Nå viser altså DNA-tester at barna alle var fra samme familie. Ifølge Daily Telegraph kan alle babyene ha samme mor, de kan være født av mor og datter, eller to søstre. Men minst to av dem har forskjellige fedre. Spebarna har sannsynligvis ligget der en god stund, hvilket gjør det vanskelig å fastslå dødstidspunktet.

DNA-tester kvinner

Nå - mer enn to måneder etter det makabre funnet, har politiet begynt DNA-testing av kvinner i området.

Tidlige teorier gikk på at babyene ble ofret i sataniske ritualer - eller stammer fra kvinner i en prostitusjonsring.

Politiet arbeider også med en teori som går på at de har å gjør med en kopist - en drapsmann som er blitt inspirert av et rystende tilfelle seriebarnedrap som ble oppdaget i mars: politiet fant da en nyfødt baby i en fryser, og knoklene etter to andre spebarn i en hage i Vest-Frankrike. Barnas 38-år gamle mor, som hadde syv andre barn, har innrømt drapene.

- Ekstremt sjelden

Ifølge en politikvinne ved navn Patricia Ratel, er seriedrap på barn ekstremt sjelden.

- Du finner seriemord på voksne, men vanligvis ikke nyfødte. Det er forferdelig. Jeg har sett mye, men ingenting som dette.