OMKOM: En mann omkom i en trafikkulykke etter å ha kjørt rett i en tilhenger. Tilhengeren brant tidligere på morgenen, men var for varm til å kunne flyttes fra stedet. Foto: Foto: Peder Gjersøe
OMKOM: En mann omkom i en trafikkulykke etter å ha kjørt rett i en tilhenger. Tilhengeren brant tidligere på morgenen, men var for varm til å kunne flyttes fra stedet. Foto: Foto: Peder GjersøeVis mer

Døde etter å ha kjørt rett i brent tilhenger

Tilhengeren brant tidligere på morgenen, men var for varm til å flyttes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann omkom i en trafikkulykke på Innlaget i Tønsberg, mellom Åsgårdstrand og Tønsberg, i dag morges.

Brant i tilhenger Like før klokka halv seks i morges mottok politiet melding om brann i en mindre tilhenger. Brannvesenet kom til stedet og fikk slukket brannen.

- Tilhengeren sto i den ene kjørebanen og var fylt med søppel, sier politiinspektør Olaf R. Kløvstad ved Tønsberg politistasjon. Han har foreløpig ingen forklaring på hvorfor tilhengeren sto der, men sier at det var fullt mulig å passere den.

Etter at brannen var slukket var tilhengeren fortsatt for varm til å flyttes, så politiet sperret av stedet med sperrebånd og forlot området. Noen minutter seinere, rett etter klokka sju, kjørte en bil inn i tilhengeren. Føreren døde på stedet, i følge politiet.

Bil kjørte rett i tilhenger -En bilfører i motgående kjøreretning har fortalt at han så bilen komme i høy hastighet, og valgte derfor å stoppe sin bil til den andre bilen hadde passert tilhengeren. Men i stedet for å kjøre forbi den kjørte mannen rett i tilhengeren, som skal ha blitt dyttet i bilen til vitnet, sier politiinspektør Olaf R. Kløvstad ved Tønsberg politistasjon.

Bilen der den omkomne satt ble liggende på taket.

- Føreren av den andre bilen er naturlig nok preget av det som har skjedd, sier Kløvstad, men det er foreløpig uklart i hvilken grad han og bilen hans eventuelt er skadet.

Uklart hva som har skjedd Politiet i Tønsberg sier at hendelsesforløpet foreløpig er noe uklart. Vegtrafikksentralen og Statens vegvesens ulykkesgruppe er varslet.