Døde etter bilkrangel

60-åringen snakket til den unge bilisten. 21-åringen ble rasende, og slo. Kort tid etter falt den eldre mannen fra Andebu i Vestfold død om.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere var vitner til slagsmålet i boligfeltet i Høyjord i Andebu i Vestfold i går kveld, som endte med at 60-åringen døde.

- Vitner har forklart at 60-åringen skal ha blitt irritert over den yngre mannens bilkjøring. Han skal ha sagt hva han mente om kjøringen, noe som førte til en uoverensstemmelse. Ifølge vitner skal 21-åringen ha slått, sier politiinspektør Harald Scharning ved Sandefjord politidistrikt.

Falt om

- Vi har pågrepet en 21 år gammel mann. Foreløpig har vi ikke rukket å utarbeide en siktelse mot ham, sier Scharning.

60-åringen gikk fra stedet etter håndgemenget. Kort tid etter falt han om på gata. Familien startet umiddelbart med gjenopplivningsforsøk, men ambulansepersonalet kunne bare konstatere at mannen var død.

Seint i går kveld ble 21-åringen pågrepet hjemme hos sine foreldre . Han er ikke kjent av politiet for kriminelle forhold.

Avhørt

Dagbladet er kjent med at den yngre mannen skal ha hatt en rekke uoverensstemmelser med flere andre personer i nabolaget gjennom de siste åra.

- 21-åringen vil bli avhørt i løpet av natta. Først når vi får en oversikt over hva som har skjedd, vil vi ta stilling til en eventuell begjæring om varetektsfengsling, sier politiinspektør Harald Scharning.