Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Døde etter hjertestans på fotballbanen

15-åring fikk hjertestans på trening.

HJERTESTANS: En fotballspiller døde etter at han fikk hjertestans under trening på Terrabanen på Heimdal i går.  Resten av laget var torsdag kveld samlet på samfunnshuset i bakgrunnen. Foto: Ole Morten Melgård
HJERTESTANS: En fotballspiller døde etter at han fikk hjertestans under trening på Terrabanen på Heimdal i går. Resten av laget var torsdag kveld samlet på samfunnshuset i bakgrunnen. Foto: Ole Morten Melgård Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): En 15 år gammel gutt som fikk hjertestans under en fotballtrening i Trondheim onsdag kveld, døde på sykehuset natt til torsdag, melder NTB.

Ifølge Adressa utførte gutten, som spiller på gutter 15-til-16-laget til Heimdal Fotball, armhevinger da han falt sammen på Terrabanen i Heimdal.

Det ble startet førstehjelp og ambulansen kom etter fem til ti minutter.

Etter intensiv behandling av 15-åringen med gjenopplivningsforsøk opplyser St. Olavs hospital i en pressemelding torsdag morgen at gutten døde på sykehuset.

Leder i Heimdal fotball, Magne Thorgård, bekreftet overfor Dagbladet i går kveld at en spiller på gutter 15 til 16-laget fikk hjertestans på treningen onsdag kveld.

Det var 30 medspillere til stede da gutten falt om.

- Alle er samlet på samfunnshuset i nærheten. Foreldre er kontaktet og kriseteamet i kommunen er koblet inn, sa Thorgård til Dagbladet i går kveld.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media