Døde etter julebord

Kvinnen (25) ble med kolleger i Telenor på nachspiel ved Bogstadveien i Oslo etter julebordet. Neste formiddag fant kolleger kvinnen død.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

25-åringen jobbet i Telenors underavdeling Telenor Broadcast som omfatter konsernets tv-virksomhet. Verken politiet eller kollegene kunne i går forklare hvorfor kvinnen døde.

- Det som har skjedd er fryktelig leit og trist, sier administrerende direktør Stig Eide Sivertsen i Telenor Broadcast til Dagbladet.

Etterfest

Julebordet i Telenors underavdeling startet med en hyggelig middag i selskapsrestauranten Wallmans salonger. Stedet ble åpnet for tre år siden, og arrangerer mange julebord. Etter julebordet skal flere av deltakerne ha dratt på nachspiel i leiligheten til en av de ansatte. Nachspielet ble arrangert ved handlegata Bogstadveien i Oslo. Ifølge politiet var det flere personer til stede på etterfesten, som varte ut i de små timer. Naboer Dagbladet snakket med i går, sier de ikke hørte noe støy fra leiligheten natt til i går.

Ikke noe kriminelt

Utpå formiddagen våknet festdeltakerne og fant kvinnen død i leiligheten. Hun hadde ingen ytre skader. Klokka 13.13 i går varslet en av festdeltakerne ambulansesentralen, som igjen varslet politiet. Politiet kunne i går kveld ikke si noe om årsaken til dødsfallet. - Avdøde er sendt til obduksjon ved Rettsmedisinsk institutt, sier vaktleder Jostein Plassen ved kriminalvakta ved Oslo politidistrikt.

- Kan hun ha drukket for mye?

- Det kan vi ikke utelukke, men vi må vente på svar fra obduksjonen, som forhåpentligvis forteller oss hva som har skjedd. Vi ønsker utover det ikke å kommentere saken ytterligere, sier Plassen. Den 25-årige kvinnen får gode skussmål og beskrives som arbeidsom og pålitelig. Ved 14.00-tida i går ble de ansatte informert om dødsfallet. Da var politiet fortsatt på plass i leiligheten. Flere av kvinnens nærmeste kolleger var i går samlet for å snakke sammen om det tragiske og uforklarlige dødsfallet.

- Dette var en svært trist melding å få. Vi forholder oss nå til den informasjon politiet gir om saken videre, sier administrerende direktør Stig Eide Sivertsen i Telenor Broadcast. Politiet skal ikke ha funnet noe i leiligheten som gir indikasjoner på hva som har skjedd. - Vi har imidlertid ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt inne i leiligheten, sier operasjonsleder Britt Homb-Døvigen.

Politiet slo heller ingen drapsalarm da meldingen kom.

PÅ RESTAURANT: Tirsdag kveld samlet de ansatte i Telenor Broadcast seg til julebord i showrestauranten Wallmans salonger.
FUNNET DØD: Politiet sikret leiligheten på Majorstua i Oslo der den Telenor-ansatte kvinnen (25) ble funnet død klokka 13.13 i går. Politiet vet ikke hva kvinnen døde av, men mistenker ikke at hun ble utsatt for noe kriminelt.