Døde etter klorinforgiftning

Kvinnen som ble forsøkt forgiftet med klorin av sin datter er død.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den 88 år gamle kvinnen som ble utsatt for et drapsforsøk sist helg, døde i går ettermiddag, melder Bergens Tidende.

Kvinnens datter er siktet for forsettelig drapsforsøk etter at hun har erkjent at hun helte klorin ned i morens hals. Datteren er varetektsfengslet, men har forklart at hun ikke vet hva som gikk av henne da hun forsøkte å drepe sin gamle mor.

Mor og datter skal ha bodd sammen i en blokkleilighet i Olsvik i Bergen. Etter hva politiet vet skal det ikke ha skjedd noe alvorlig mellom de to familiemedlemmene før.

88-åringen skal nå obduseres for å avklare om det var klorinforgiftningen som er årsaken til dødsfallet, eller om har dødd av andre årsaker.

Da Dagbladet.no snakket med legene ved Haukeland Universitetssykehus dagen etter ulykken skjedde, skal tilstanden til pasienten ha vært stabil.

- Tilstanden til pasienten er ikke kritisk og hun er utenfor livsfare. Hun er i fin form etter forholdene. Det var selvfølgelig en stor påkjenning for henne, sa sykepleier ved Haukeland Universitetessykehus, Frode Eik, til Dagbladet.no.

FORGIFTET:</B> Datteren er fengslet etter at hun forsøkte å forgifte sin 88 år gamle mor med Klorin.