DØDE ETTER KNIVSTIKKING: En kvinne ble hardt skadd etter å ha blitt stukket med kniv ved Namsos bo- og servicesenter onsdag formiddag. Natt til torsdag døde hun. Foto: Bjørn Tore Ness / Namdalsavisa / Scanpix
DØDE ETTER KNIVSTIKKING: En kvinne ble hardt skadd etter å ha blitt stukket med kniv ved Namsos bo- og servicesenter onsdag formiddag. Natt til torsdag døde hun. Foto: Bjørn Tore Ness / Namdalsavisa / ScanpixVis mer

Døde etter knivdramaet i Namsos

Kvinnen som ble knivstukket ved Namsos bo- og servicesenter onsdag, døde på sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Lensmann i Namsos, Stein Erik Granli, bekrefter overfor Dagbladet at kvinnen som onsdag ble knivstukket på namsos bo- og behandlingssenter, døde på sykehus i natt.

Politiet har ingen mistenkte, og etterforsker saken som forsettlig drap.

- Etterforskningen fortsetter for fullt, og vi jakter en ukjent gjerningsmann, sier Granli.

- Kripos ankommer utpå formiddagen for å bistå. Vi jobber bredt med denne saken, men flere detaljer kan jeg ikke gi på nåværende tidspunkt.

Politiet rykket onsdag formiddag ut med store styrker etter at en kvinnelig beboer ble stukket med kniv ved Namsos bo- og servicesenter.

Den skadde kvinnen ble sendt til Sykehuset Namsos for behandling, men livet sto altså ikke til å redde.

Ingen er ennå pågrepet i saken.

Bevæpnet politi lette i nesten tre timer etter knivdesperadeno etter at kvinneen ble funnet hardt skadd i leiligheten sin.

Politiet pågrep en kvinne i forbindelse med saken, men hun er nå løslatt, og Nord-Trøndelag politidistrikt skriver i en pressemelding at kvinnen ikke anses å være gjerningsmannen.

- Dette på bakgrunn av samtaler med kvinnen og nærmere undersøkelser. Kvinnen er fortsatt formelt siktet, da det er statsadvokaten som må frafalle en siktelse, sa politiadvokat Jørgen Aunet i Nord-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet onsdag.

Det var opplysninger politiet fikk fra personer på stedet som førte til pågripelsen.

- Vi vil foreta nærmere undersøkelser av alle som bor ved bo- og servicesenteret, og vil holder på med vitneavhør av alle som var til stede. Vi har ingen andre mistenkte gjerningspersoner per nå, og vi kommer nå til å be om bistand fra Kripos i saken, sier Aunet.