Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Døde etter Korn-konsert

Tilskuer ble slått i hodet av ukjente gjerningsmenn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Søndag holdt bandet Korn konsert ved HiFi Buys Amphitheatre i Atlanta, USA. i løpet av konserten havnet, etter alt å dømme, Andy Richardson (30) i en voldelig krangel med to hittil ikke-identifiserte menn. Utfallet ble fatalt for Richardson, melder nyhetsbyrået Associated Press (AP).

Han ble innlagt ved Grady Memorial Hospital i Atlanta, men ble erklært hjernedød tirsdag.

- Det er ikke riktig at noen som går på en konsert for å ha det gøy ender opp død. De skyldige må tas, sier den forulykkedes mor, Gloria Richardson til AP.

Øyenvitne og venn til den avdøde sier at han så en mann gi Richardson et knyttneveslag mot hodet, slik at han havnet med ansiktet først i bakken. 

KORN: En mann mistet livet etter å ha blitt angrepet under en konsert med vokalist Jonathan Davis (bildet) og resten av bandet Korn. Foto: EPA
KORN: En mann mistet livet etter å ha blitt angrepet under en konsert med vokalist Jonathan Davis (bildet) og resten av bandet Korn. Foto: EPA Vis mer