Døde etter operasjonen

Den vesle jenta som var født med et ekstra hode døde i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hun er en det eneste dokumenterte tilfellet i verden som er født med to hoder. Sju andre tilfeller er kjent, men alle barna var døde da de ble tatt ut av mors liv.

Jenta som ble født i Den dominikanske republikk døde i dag etter at legene opererte bort et delvis uutviklet ekstra hode fra den vesle jenta.Tolv timer etter operasjonen ebbet livet hennes ut etter at komplikasjoner oppsto.

Santiago Hazim, som er medisinsk direktør ved det internasjonale senteret for ortopedi og spesialbehandling, måtte lørdag presentere den triste nyheten om at jenta hadde dødd. Kort tid før hadde han opplyst at babyen hadde det bra, og at den ti timer lange operasjonen «gikk helt fint og uten komplikasjoner.»

Rebeca Martinez ble født 10. desember med et ekstra hode oppå sitt eget kranium. Legene mener hun var født med en siamesisk tvilling som ikke ble ferdig utviklet.

(NTB)

RØNTGEN:</B> Slik så Rebecas hode ut på røntgenbildene.
MATET:</B> Før operasjonen levde mamma Maria Gisela Hiciano og hennes lille datter Rebeca et nærmest normalt liv. Men alle visste at noe måtte gjøres skulle rebeca leve lenge.