Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Døde etter påkjørsel

En 64 år gammel mann døde av skadene han pådro seg etter at han ble påkjørt ved et gangfelt i Bodø søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

64-åringen ble truffet av en Volksvagen Transporter. Han ble dratt under bilen i sammenstøtet, og pådro seg alvorlige skader i hodet og på kroppen og ble kjørt til Nordlandssykehuset.


– Han døde senere av hodeskadene, opplyser operasjonsleder Ivar Bo Nilsson ved Salten politidistrikt til Avisa Nordland.


Føreren av ulykkesbilen, en mann i 50-årene, har antydet overfor politiet at en kombinasjon av skygge og sterk sol kan ha gjort at han ikke så mannen før det var for seint.

Politiet har ikke mistanke om høy hastighet i forbindelse med ulykken. Ulykkesbilen vil bli undersøkt av ulykkeskommisjonen til Statens vegvesen på mandag, og føreren av bilen er siktet i saken.


– Dette er et tragisk uhell med et tragisk utfall, sier operasjonslederen.

(ANB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling