Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Døde etter sjalusidrama

En 25 år gammel mann døde av skadene han ble påført i et sjalusidrama Buskerud natt til 30. november. En 29 år gammel mann sitter varetektsfengslet, foreløpig siktet for drapsforsøk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen gikk løs på 25-åringen etter at han kom hjem fra en nabo og fant sin 30 år gamle samboer sovende sammen med mannen i parets seng. Han skal ha tatt et balltre og gått løs på den sovende mannen og jaget ham ut av huset.

Etter å ha ringt på hos en nabo for å få hjelp, ble 25-åringen brakt til Ullevål sykehus med alvorlige hodeskader. Lørdag døde mannen av skadene han ble påført.

- Hvorvidt siktelsen blir utvidet etter at offeret døde er ikke bestemt ennå. Foreløpig gjenstår mye etterforskning, sier politifullmektig Knut Austad i Drammen politidistrikt til NTB.

Den 30 år gamle kvinnen har status som vitne i saken. Politiet skal også avhøre en rekke vitner som 29-åringen var sammen med rett før han dro hjem til parets leilighet.

- Det er tatt prøver av mannen for å fastslå om han var ruset i gjerningsøyeblikket, men disse prøvene er ennå ikke klare, sier Austad.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media