Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Døde etter slåsskamp med far

Søndag ble en 24 år gammel mann fra Sandnes innlagt på sykehus etter å ha slåss med faren i foreldrenes hus. Onsdag døde han av skadene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to ble brakt til sykehus etter slåsskampen søndag. Faren var påført lettere skader, mens den 24 år gamle sønnen hadde alvorlige hodeskader. 24-åringen døde av skadene på sentralsjukehuset i Rogaland onsdag kveld, meldte Stavanger Aftenblads nettutgave torsdag.

Faren ikke siktet

Politiet er forsiktige med å gi opplysninger om familietragedien.

- Den ene personen er døde onsdag kveld klokka 22. Politiet etterforsker saken, er alt operasjonsleder Arild Bjørnevold ved Rogaland politidistrikt vil si til Dagbladet. Politiadvokat Geir Magne Torvestad opplyser at faren på nåværende tidspunkt ikke er siktet i saken.

- Etterforskningen får vise om vedkommende har gjort noe galt. Vi har foreløpig ikke funnet noe grunnlag for å sikte noen, sier Torvestad til Aftenbladet.no

Begge på sykehus

Ifølge avisa fikk politiet søndag kveld en telefon fra moren til 24-åringen om at far og sønn var skadet i innbyrdes slåsskamp på Stangeland i Sandnes. Da politiet kom fram, fant de begge skadet, sønnen med store hodeskader. Begge ble fløyet til sentralsjukehuset i Rogaland.

Den 52 år gamle faren sa til Stavanger Aftenblad at tidligere i uka at sønnen oppsøkte ham hjemme og truet ham.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media