Døde foran øynene på flere barn

Mann skutt på åpen gate ved Gøteborg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Natt til mandag ble en 33 år gammel mann skutt på åpen gate i Kortedala, en forstad til Gøteborg i Sverige. Ifølge politiet ble mannen, som bodde midt i sentrum av forstaden, skutt i halsen med ett eller flere skudd rett utenfor sin egen leilighet, skriver Expressen.

Den skadde mannen klarte å ta seg opp til sin egen leilighet, men døde senere som følge av skuddskadene. I leiligheten skal det etter det Expresssen erfarer ha befunnet seg flere barn og en kvinne.

– Jeg hørte kvinnen skrike; Nei, nei, nei, det er ikke sant, ta bort barna, ta bort barna!, sier et vitne til avisa.

Kan ha vært pappa til barna

Vitnet befant seg utenfor bygården da han hørte skrikene fra leiligheten, som etter hvert vekket de fleste i nærområdet. Politiet kom raskt til stedet, og det ble satt i gang søk etter gjerningsmannen i området.

I nesten en time etter skytingen befant kvinnen og barna seg inne i leiligheten der 33-åringen døde. Deretter ble kvinnen sendt til sykehus med sjokkskader, og barna ble tatt hånd om av slektninger. Ifølge et vitne som bor i området var det mannens egne barn som befant seg i leiligheten, men politiet har foreløpig ikke fått bekreftet at mannen er far til barna.

– Det finnes ingen grenser for menneskers stygghet. Hvordan kan man drepe en pappa foran hans barn, sier vitnet.

Ingen pågrepet

Ingen personer er foreløpig pågrepet i forbindelse med skyteepisoden, og i dag tidlig var omstendighetene rundt episoden foreløpig uklare.

– Det finnes ingen mistenkt foreløpig, sier Gøteborg-politiets pressetalsmann Thomas Fuxborg til Expressen.

Politiet fikk likevel sikret en del tekniske spor, ifølge nyhetsbyrået TT. Flere tekniske undersøkelser og vitneavhør skal gjennomføres i området i dag, opplyser politiet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer