Australia:

Døde fugler regnet fra himmelen

Haugevis med skrikende og blødende fugler traff bakken i Sør-Australia på onsdag og døde like etterpå. - Det var som tatt ut av en skrekkfilm, sier fuglereservat.

DØDE: Skrikende og blødende korellakakaduer regnet ned fra himmelen i One Tree Hill i Sør-Australia. Nå mistenker fuglereservatet i området at de kan ha blitt utsatt for forgiftning. Foto: Sarah King/Facebook
DØDE: Skrikende og blødende korellakakaduer regnet ned fra himmelen i One Tree Hill i Sør-Australia. Nå mistenker fuglereservatet i området at de kan ha blitt utsatt for forgiftning. Foto: Sarah King/Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nesten 60 korellakakaduer har dødd etter å ha falt ned fra himmelen og landa foran flere sjokkerte tilskuere i nærheten av en barneskole i Sør-Australia, melder The Guardian.

Det mistenkes at fuglene kan ha vært utsatt for forgiftning.

Blødde og skrek

Et fuglereservat i området One Tree Hill sier det var som «tatt ut av en skrekkfilm» da flere titalls fugler regnet ned og blødde fra både øynene og nebbet.

Sarah King, grunnleggeren av fuglereservatet Casper's Bird Rescue, uttalte overfor avisa at de sendte over en frivillig etter å ha fått en bekymret telefon fra barneskolen på onsdag.

- Da han kom dit, ringte han meg og virket veldig opprørt. Han sa det var flere fugler enn han kunne håndtere, sier King og understreker at de bokstavelig talt hadde falt ned fra himmelen og trærne rundt han.

Det skal bare ha vært to eller tre av fuglene som var døde da de traff bakken - resten lå bare og skrek.

- De kunne ikke fly lenger, de blødde ut fra nebbet … Det vi så var som tatt rett ut av en skrekkfilm, slår King fast.

Fuglereservatet har hittil funnet totalt 60 fugler hvorav 58 har dødd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer