Drukningsulykke:

Døde i ferieparadis

Britiske Corey døde etter en tragisk drukningsulykke på ferieøya Mallorca.

DØDE: Corey Aughey ble beskrevet som en morsom gutt som alltid smilte. Foto: Privat
DØDE: Corey Aughey ble beskrevet som en morsom gutt som alltid smilte. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Ifølge britiske The Independent mistet seks år gamle Corey Aughey fra Belfast i Nord-Irland livet på den spanske ferieøya Mallorca. Familien har bekreftet dødsfallet.

Seksåringen skal ha druknet ved hotellbassenget han og familien bodde ved under ferieoppholdet.

Hendelsen skjedde torsdag ettermiddag. Ambulansepersonell, lokalpolitiet og den spanske sivilgarden kom raskt til stedet. Søndag ble gutten erklært død.

OMKOM: Tidligere blogger og influenser Tuva Willassen (28) omkom i en drukningsulykke i Tyrkia. Nå minnes hun av både tidligere bloggkollegaer og venninner. Foto: Privat Vis mer

Kjempet i tre dager

Ambulansepersonellet som først kom til stedet, klarte å gjenopplive gutten ved bruk av førstehjelp.

Han ble ført til sykehus i øyas hovedstad Palma, hvor han ble liggende på en intensivavdeling i tre dager før han døde søndag.

Gutten og familien skal ha vært på ferie ved hotellet som lå i nærheten av et hotellresort i Sant Llorenç des Cardassar.

SPANSK PERLE: Mallorca er en av de mest populære feriemålene i Europa, og flere tusen nordmenn besøker den spanske øya hvert år. Foto: Nataliya Schmidt/Shutterstock/NTB
SPANSK PERLE: Mallorca er en av de mest populære feriemålene i Europa, og flere tusen nordmenn besøker den spanske øya hvert år. Foto: Nataliya Schmidt/Shutterstock/NTB Vis mer

- Har fått sine vinger

En familieerklæring på Facebook sier at «Corey har fått vingene sine», og takket folk for all støtten de har fått etter ulykken.

Ifølge BBC har det britiske utenriksdepartementet vært i kontakt med familien, og bistår dem med håndteringen av situasjonen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer