ULYKKESHELIKOPTERET: Det var dette helikopteret Photo -  Aerospatiale AS355F1 Ecurieuil II - registrert i oktober 2007 som styrtet med fem personer om bord mellom Milton Keynes og Dublin onsdag ettermiddag.  Arkivfoto: Rex/Shutterstock/NTB Scanpix.
ULYKKESHELIKOPTERET: Det var dette helikopteret Photo -  Aerospatiale AS355F1 Ecurieuil II - registrert i oktober 2007 som styrtet med fem personer om bord mellom Milton Keynes og Dublin onsdag ettermiddag.  Arkivfoto: Rex/Shutterstock/NTB Scanpix.Vis mer

Døde i helikopterstyrt funnet i fjellområde

Skulle fra Milton Keynes ved London til Dublin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alle de fem personene som var om bord i helikopteret som styrtet nord i Wales onsdag, er funnet døde.

Helikopteret var på vei fra Milton Keynes i England til Dublin da det ble borte fra radaren onsdag ettermiddag.

Etter et omfattende søk med blant annet to kystvakthelikoptre ble krasjstedet torsdag lokalisert i Snowdonia-området i Rhinog-fjellene i Nord-Wales. Alle de fem som hadde vært om bord, ble funnet døde, melder BBC.

Letingen startet først i Irskesjøen utfor kysten av Nord-Wales.

Det var en fjellredningsgruppe som fant helikoptervraket i fjellområdet mellom Trawsfynydd og Harlech. Området betegnes som fjernt og farlig.

Helikopteret, som er et Eurocopter AS335, også kjent som Twin Squirrel, forsvant fra radaren over Caernarfon-bukta i Irskesjøen. Søket ble derfor opprinnelig konsentrert i dette området.

Politiet har ennå ikke kommet med opplysninger om de omkomne elelr formålet med turen i det privateide helikopteret.

(NTB).,