Døde i tragisk heisulykke

En underviser i fransk ved universitetet i Boston døde da heisen i blokka hennes plutselig begynte å bevege seg.

<strong>OMKOM:</strong> Carrie O'Connor døde i heisulykken. Foto: Boston University
OMKOM: Carrie O'Connor døde i heisulykken. Foto: Boston University Vis mer
Publisert

38 år gamle Carrie O'Connor holdt på å laste en eske inn i heisen i blokka hun bodde i, da heisen plutselig beveget seg.

Hun ble funnet livløs i heisen etter kort tid. Det var politiet som fant henne, sier politioverbetjent John Boyle til CNN.

Etterforskerne har konkludert med at dødsfallet var en ulykke. Boyle sier at O'Connor døde av kvelning, som følge av at noe tungt hadde knust brystkassa hennes.

Ulykken skjedde i Boston, USA.

- Fryktelig

Nabo Leanne Scorzoni ble vitne til ulykken

- Det var fryktelig. I skulle ønske jeg ikke hadde hørt det. Aldri. Det var ikke engang et skrik. Jeg kan ikke forklare hva det var, sier Scorzoni til WBZ.

Hun sier at en annen nabo hjalp henne med å få en eske inn i bygget, og at han valgte å ta trappa. Han skal ha advart O'Connor, og sagt at hun måtte være forsiktig.

DRAMATISK: Mannskapet på redningsskøyta RS «Eivind Eckbo» utførte en dramatisk redningsaksjon i grov sjø, da to personer havarerte. Her kan du se redningsaksjonen. Reporter: Emilie Rydning. Video: Redningsselskapet Vis mer

Gammeldags heis

Ifølge Boston.com hadde heisen nylig blitt inspisert og godkjent av et kontrollfirma.

Avisa beskriver heisen som «gammeldags».

- Du må trekke døra over, så gå inn, så trykke på knappen. Men hvis du har noe i heisen kan det utløse en sensor, forklarer Scorzoni.

- Han tror at hva det nå enn var hun prøvde å få inn der traff sensoren, og så begynte den å bevege seg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer