Døde på bryllupsdagen

Forsvarsadvokaten Elliot Blair (33) fra California ble lørdag funnet død da han var på ferie med kona si. Nå ønsker familien svar på hva som har skjedd.

DØDE: Elliot Blair (33), som jobbet som forsvarsadvokat i California, ble funnet død lørdag morgen i feriebyen Rosarito i Mexico. Foto: Privat/GoFundMe
DØDE: Elliot Blair (33), som jobbet som forsvarsadvokat i California, ble funnet død lørdag morgen i feriebyen Rosarito i Mexico. Foto: Privat/GoFundMe Vis mer
Publisert

Elliot Blair (33), som jobbet som forsvarsadvokat i Orange County i California, døde lørdag morgen i byen Rosarito i Mexico.

Blair var på ferie med kona si for å feire sin ett års bryllupsdag.

Det opplyste forvarer, og kollega av Blair, Martin Schwarz til avisa Orange County Register søndag.

På en GoFundMe-side hevdes det at Blair «var offer for en brutal forbrytelse». Dette er imidlertid ikke bekreftet verken av myndighetene i Mexico eller i USA.

Lokale medier i Mexico, blant annet mediet Noticias BC, rapporterer at politiet opplyser at Blair skal ha falt ut et vindu fra et hotellrom i fjerde etasje, ifølge LA Times.

- Knust

Blair var på ferie med kona Kim da han døde.

- De hadde akkurat begynt å bygge et liv sammen. Elliot ble drept på deres ettårs bryllupsdag. Kims hjerte er knust, heter det i uttalelsen på GoFundMe.

Avisa Orange County Register skriver at de søndag forsøkte å komme i kontakt med bistandsadvokaten til familien og meksikanske myndigheter, uten hell.

Den amerikanske representanten Lou Correa, som representerer Santa Ana, hvor Blair jobbet som forsvarsadvokat, sier til avisa at kontoret hans prøver å finne ut hva som har skjedd.

Det lokale politiet i Rosarito opplyser til nyhetsmediet Patrulla 646 Código Rojo at ansatte ved hotellet ringte nødetatene rundt klokka 01.15 da den livløse kroppen til Blair ble oppdaget, ifølge Orange County Register.

Det lokale mediet rapporterer at etterforskere hevder å ha funnet bevis for at Blair var påvirket av alkohol på dødstidspunktet.

- Omsorgsfull ektemann

Kate Corrigan, som kjente ekteparet, sier til avisa at Blair var en respektert forsvarsadvokat på kontoret i Orange County.

- Dette er dypt tragisk og ødeleggende på mange måter, sier hun til avisa.

Martin Schwarz beskriver Blair som en «omsorgsfull ektemann, fantastisk person og en fantastisk advokat som viet livet sitt til å betjene sine klienter og hjelpe fylkets mest sårbare personer».

- Han påvirket utallige liv og tapet av ham vil berøre alle som kjente ham. Vi har vært i kontakt med familien og gjør det vi kan for å støtte dem i denne vanskelige tida. Vi samarbeider med lokale og føderale tjenestemenn for å hjelpe familien med å få svar, sier Schwarz til avisa.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer