Døde på bryllupsreise i ferieparadis

Tre dager inn i ekteskapet døde kvinnen i en golfbil-ulykke.

ØYPARADIS: En kvinne fra Australia omkom i en tragisk ulykke under bryllupsreisen til øya Hamilton Island. Foto: Connie Steegs / Shutterstock
ØYPARADIS: En kvinne fra Australia omkom i en tragisk ulykke under bryllupsreisen til øya Hamilton Island. Foto: Connie Steegs / Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En 29 år gammel kvinne fra Sydney i Australia omkom mandag 20. juni under bryllupsreise til paradisøya Hamilton Island i Queensland.

Kvinnen og ektemannen, som bare tre dager i forveien hadde giftet seg, kjørte en av øyas mange golfbiler da den fatale ulykken fant sted.

Skulle ta en u-sving

Paret skulle ta en u-sving med den lille bilen, da den veltet og kvinnen falt ut, skriver politiet i en uttalelse.

Den omkomne kvinnen skal ifølge politiet ikke ha brukt sikkerhetsbeltet.

29-åringen døde på stedet av skadene hun pådro seg. Ektemannen, som kjørte bilen, kom fra ulykken uten fysiske skader.

- Paret var på Hamilton Island på bryllupsreise. Det er åpenbart en tragisk ulykke. Golfbiler er et vanlig framkomstmiddel her på øya, sier Anthony Cowan fra politiet i Queensland.

GOLFBILER: De små bilene er et vanlig framkomstmiddel på øya. Bildet er tatt på Hamilton Island. Foto: Rumen M. Ramos/Shutterstock
GOLFBILER: De små bilene er et vanlig framkomstmiddel på øya. Bildet er tatt på Hamilton Island. Foto: Rumen M. Ramos/Shutterstock Vis mer

Forsøkte gjenoppliving

Ifølge australske 7 News mener politiet at de ikke har noen indikasjoner på at paret kjørte verken uansvarlig eller i beruset tilstand.

- Da de skulle snu bilen, veltet den over på sida. Kvinnen falt ut og pådro seg livstruende skader, sier Cowan.

Det antas at ektemannen hadde for høy fart da han skulle snu bilen.

Politiet tror paret valgte å ta en u-sving for å kjøre tilbake og lade den elektriske golfbilen.

Ulykken fant sted langs landeveien Whitsunday Boulevard.

Ifølge den australske avisa skal ambulansepersonell stasjonert på øya, i tillegg til brannmannskap og en tannlege, ha forsøkt å gjenopplive kvinnen i 35 minutter.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer