Døde på fest - flere siktet

En mann i slutten av 70-åra er funnet død etter en fest i sin egen leilighet i Eidskog utenfor Kongsvinger. To menn er pågrepet, en var fortsatt i leiligheten, og begge var for fulle til å bli avhørt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet ser ikke bort i fra flere siktelser etter det de omtaler som et mistenkelig dødsfall.

Dødsårsaken er uklar, og avdøde skal ikke ha hatt klart synlige skader. Obduksjonen er først på mandag. Allikevel har politiet allerede siktet to personer, foreløpig før legemsbeskadigelse med døden til følge, og to teknikere fra Kripos leter nå etter tekniske bevis på åstedet.

- Vi vet svært lite foreløpig, sier jourhavende Siri Brænden ved Kongsvinger Politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet fikk melding om drapet ved 11-tiden i formiddag, men mener døden inntraff en gang i løpet av morgenen. Den ene av de pågrepne var fortsatt i leigheteten til avdøde da han ble pågrepet.

Dødsfallet inntraff under en fuktig sammenkomst, og politiet tror at det var totalt fire personer tilstede i tillegg til avdøde. En ligger på sykehus med mindre hodeskader, de to arresterte skal avhøres så snart de blir edru nok. En kvinne som også var tilstede avhøres i kveld av politiet. Begge de siktede, en mann i 60-årene og en i 30-årene, skal ha vært kamerater med avdøde.

- Er det snakk om flere siktelser i saken?

- Det har vi ingen opplysninger om. I hvert fall ingen ut over de fire som var i leiligheten, sier Brænden.