Døde på sitt første skift

Den unge brannmannen ble funnet død på stasjonen av kollegene.

DØD: Efren Medina døde på sitt første skift ved St. Marys Fire Department forrige helg. Foto: St. Marys Fire Department
DØD: Efren Medina døde på sitt første skift ved St. Marys Fire Department forrige helg. Foto: St. Marys Fire Department Vis mer
Publisert

Efren Medina (20) jobbet sitt første skift som nyansatt brannmann ved St. Marys Fire Department, da han ble funnet død av kollegene lørdag morgen forrige helg.

Han skal ha rykket ut til en hendelse i nattestimene, og returnert til brannstasjonen klokka halv fire lørdag morgen. Da kollegene våknet noen timer seinere, merket de at det ikke var liv i 20-åringen.

Ifølge US Fire Administration døde han mens han sov. Dødsfallet er under etterforskning, og dødsårsaken er foreløpig ikke fastslått.

Stasjonssjef Thomas Lackner forteller ifølge New York Post at Medina ivret etter å starte sin nye karriere, og at han nylig besto flere fysiske tester og evnetester før ansettelsen.

- En 20-åring skal ikke dø. Du tenker ikke at det kan skje at en 20-åring ikke våkner opp etter en natts søvn, sier han.

St. Marys Fire Department skriver på Facebook at Medinas kolleger er i sjokk etter dødsfallet.

- Han var kjent for sin lidenskap og kjærlighet til jobben, skriver brannvesenet.

En venn har startet en innsamlingsaksjon på vegne av Medinas kone, for å dekke kostnader i forbindelse med begravelsen.

- Efren var en fantastisk bror, sønn, ektemann og venn. Han var omsorgsfull, blid og hardtarbeidende, heter det i teksten.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer