Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Døde på tribunen under Brann-kamp

Familiefarens liv sto ikke til å redde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Mens Brann spilte kamp mot franske Marseille i går kveld, utspilte det seg et langt mer alvorlig drama på tribunen på stadion i Bergen.


En 42-årig Brann-supporter segnet om med hjertestans under kampen, og døde til slutt etter lengre tids gjenopplivingsforsøk.

- Ambulansepersonell var raskt på stedet, og alle gjorde det de kunne. Dessverre sto ikke livet til å redde, sier arrangementsjef Jan Tore Guntveit til Dagbladet.no.

På kamp med familie og venner

Guntveit forteller at redningsarbeidet pågikk i lang tid under andreomgang oppe på hjørnet av tribunen, men at mannen til slutt omkom.

- Det er bare utrolig trist. Dette satte selvfølgelig preg på alle oss som var oppe i det, sier han.

Mannen var på kamp sammen med familie og venner, som også ble tatt vare på under hendelsen.

Brann gjør nå alt de kan for å følge opp mannens nærmeste etterlatte.

DRAMA: Mens spillerne gjorde opp om mesterligaplasser, gjorde ambulansepersonell en kjempejobb for å redde livet til en 42-åring på tribunen. Foto: MARIT HOMMEDAL/SCANPIX
DRAMA: Mens spillerne gjorde opp om mesterligaplasser, gjorde ambulansepersonell en kjempejobb for å redde livet til en 42-åring på tribunen. Foto: MARIT HOMMEDAL/SCANPIX Vis mer

- Dette er forferdelig trist. Folk kommer på Stadion for å hygge seg, og da er det selvfølgelig tragisk at slikt kan skje, sier daglig leder Bjørn Dahl til Dagbladet.no.

Følger opp de nærmeste

Dahl forteller at hendelsen inntraff plutselig, og påpeker samtidig at det under kampene på stadion er mye medisinsk personell tilstede, og at det medførte at 42-åringen ble raskt tatt hånd om.

Brann samarbeider nå med krisepersonell om oppfølgingen av familiefarens etterlatte.

- Selvfølgelig. Vi vil også stille opp i forbindelse med bisettelse, dersom det skulle være et eventuelt ønske fra familien, sier Dahl.

image: Døde på tribunen under Brann-kamp

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!