Døde rett ved hytta

De var rett ved hytta de to som ble funnet døde på Norefjell i dag. De kvinnelige skigåerne som forsvant nyttårsaften skulle feire årsskiftet på turisthytta, men nådde aldri fram.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

De to kvinnelige fysioterapeutene som forsvant nyttårsaften er identiske med de to som ble funnet rett ved Høgevarde turisthytte i dag. Målet for de to skiløperne var nettopp denne hytta, hvor de skulle feire nyttårsaften. Hytta har 27 sengeplasser og er ubemannet. Det var folk på hytta nyttårsaften.

De to ble funnet like øst for turisthytta ved 15-tida. Det var et Sea King redningshelikopter som fant de omkomne.

Ulendt terreng

- Det er ulendt terreng i området og vi må benytte snøscootere for å transportere de omkomne ut fra området, opplyste politifullmektig Kirsti Guttormsen i Nordre Buskerud politidistrikt til NTB søndag.

Ved 14-tiden søndag ble en bil tilhørende en av de to kvinnene, en Toyota Corolla, funnet ved Sandumseter på Norefjell. Funnet av kjøretøyet førte til at det umiddelbart ble satt i gang søk i området rundt funnstedet.

Mannskaper fra Røde Kors og politiet deltok i letingen sammen med et helikopter fra Hovedredningssentralen. Rundt en time etter at bilen ble lokalisert, ble to personer funnet omkommet, fastfrosset i snøen like øst for Høgevarde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer