Døde spedbarn funnet på søppelhaug

Innbyggerne i Los Angeles er sjokkert etter at tre døde spedbarn den siste tiden er funnet på gjenvinningsstasjoner i byen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Dette er motbydelig, sier politimester Richard Weston til Los Angeles Times.

 • Det første barnet ble funnet 10. juni. En liten jente ble funnet på en gjenvinningsstasjon på et industriområde i byen.
 • 2. juli ble en liten jente funnet i en kartong i en container i Walnut Park. Jenta var fremdeles i live da hun ble dumpet i containeren. Det var en mann som holdt på å sortere søppel som fant jenta. Han så at kartongen ikke var ordentlig komprimert, og fant den lille jenta inne i kartongen.

  Politiet leter etter en kvinne som er sett i et prøverom i en butikk på et kjøpesenter i nærheten. Etter besøket var gulvet blodig og politiet tror kvinnen har født et barn i prøverommet.

 • Den tredje babyen ble nylig funnet av noen arbeidere på en gjenvinningsstasjon i byen. De sorterte søppel på et samlebånd da de oppdaget det døde spedbarnet.

  I tillegg til dette har to babyer blitt overgitt. De har imidlertid blitt funnet tidlig nok til å reddes.

  I ett år har det vært mulig for kvinner å levere spedbarn inntil 72 timer etter fødselen, dersom de ikke vil ha barnet. De trenger ikke svare på noen spørsmål om hvorfor de ikke ønsker barnet, skriver Aftonbladet.

  Likevel har altså uønskede barn blitt dumpet på farlige plasser hvor de senere er funnet døde.