Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Døde under sexlek

En 50 år gammel svensk mann er mistenkt for grov mishandling etter at en 41 år gammel kvinne døde under en sexlek.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var ambulansepersonell som slo alarm da de skulle hente en død 41 år gammel kvinne i 50-åringens hjem i Malmø. Den døde satt naken i sofaen, og skadene på kroppen var mistenkelige. Politiet ble øyeblikkelig innkalt.

Den mistenkte 50-åringen har forklart at han møtte kvinnen for sadomasochistiske leker. De to pleide å treffe hverandre i helgene, men bodde ikke sammen. Kvinnen hadde et barn fra før. I helgen gikk det galt, og kvinnen døde da hun var bundet, skriver Aftonbladet.

Mistenkelig dødsfall

Kvinnen hadde vært død i et par timer da 50-åringen ringte ambulanse. Det var trolig en 72 år gammel bekjent som overtalte ham til å ringe.

Ambulansepersonellet fikk raskt mistanke. Kvinnen hadde merker på kroppen som kan tyde på at hun hadde vært bundet, i tillegg fantes det flere redskap og hjelpemidler som brukes ved bondageleker.

Mannen ble pågrepet mistenkt for grov mishandling, men obduksjonen av kvinnen er ikke klar før i løpet av dagen. Da vil det bli tatt stilling til om mannen skal straffeforfølges.

- Vi vet ikke i den nåværende situasjon om skadene på kroppen forårsaket hennes død, sier statsadvokat Mats Svensson til Aftonbladet.

Mannen er tidligere ustraffet, og begge var påvirket av alkohol under sexleken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media