Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dødelig dose narkosemiddel funnet i Jackons kropp

Obduksjon gjennomført i dag.

OVERDOSE: Ifølge den amerikanske avisa, L. A. County, ble det funnet en dødelig dose av det reseptbelagte anestetiske lemiddelet Propofol. FOTO: AP.
OVERDOSE: Ifølge den amerikanske avisa, L. A. County, ble det funnet en dødelig dose av det reseptbelagte anestetiske lemiddelet Propofol. FOTO: AP. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Under obduksjonen av Michael Jacksons (50) kropp, som ble foretatt i Houston tirsdag, ble det funnet en dødelig dose av det reseptbelagte anestetiske legemiddelet Propofol, skriver den amerikanske avisa Los Angeles Times.

Jacksons private lege, Conrad Murray, sitter fengslet og er siktet for uaktsomt drap, etter at Jackson ble funnet død i sitt hjem i Los Angeles 25. juni i år.

Murray har tidligere innrømmet å ha gitt Jackson en dose Propofol kort tid før han ble funnet livløs.

Han skal ha sagt i politiavhør at han ga Jackson 50 milligram Propofol hver dag de siste ukene.

Dagbladet kommer tilbake med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling