Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dodi hadde et barn

LONDON(Dagbladet): Jentebabyen Marni er ni måneder. Hun ble født i USA og adoptert bort like etter fødselen. Nå hevder Marnis mor Diane Holliday at barnets far var Dodi al-Fayed. Dersom dette er riktig er lille Marni arving til kjempeformuen etter Mohammad al-Fayed.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Såpeoperaen om Dodi al-Fayed, al-Fayed familien, prinsesse Diana og den britiske kongefamilien tar aldri slutt. Den lille jenta som ble adoptert bort like etter fødselen i USA er siste sjokk i historien - som aldri tar slutt.

Diane Holliday(36) jobber innen hotellnæringen. Hun er britisk, skilt og har to barn selv. Hun hevder å ha hatt et intimt forhold til Dodi al-Fayed - et forhold som endte med at hun ble gravid.

Dodi skal ha bedt henne ta abort, et råd hun imidlertid ikke fulgte. Hun reiste, ifølge avisa The Observer, til USA og fødte barne i all hemmelighet. Deretter ble barnet adoptert bort.

-Dodi fikk beskjed om at barnet levde, og vi skulle møtes etter at han hadde avviklet ferien. Dessverre ble han drept før dette møtet fant sted, hevder Diane Holliday gjennom sin advokat.

Det har imidlertid vært avviklet flere møter mellom Diane Holliday, Mohammad al- Fayed og partenes rådgivere. Disse møtene skal ifølge avisa ha resultert i at det er gjennomført en DNA-test som forteller at Dodi al- fayed er jentas far.

Fødselsattest

Diane Holliday har også bedt sin advokat om å kjempe for å få barnet tilbake. Marni skal ifølge kilder være svært lik sin far Dodi al-Fayed.

-Jeg er bedt av min klient å opplyse at Dodi al-Fayed er barnets far. Foran meg har jeg en fødselsattest, der Dodi al-Fayed oppgis som far, sier advokat Douglas Alexiou.

Sensasjonelt har Michael Cole, som er pressetalsmann for Mohammad al-Fayed, avvist påstandene. Michael Cole hevder at historien er usann, og et ledd i en konspirasjon mot Mohammad al-Fayed.

Politiet

Scotland Yard etterforsker nå en anmeldelse i sakens anledning. Denne anmeldelsen skal dreie seg om penger. Scotland Yard bekrefter at det foregår etterforskning, og det er to uker siden etterforskningen startet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!