Dødsbrann i Larvik

En eldre person omkom, og tre er sendt til legevakta. Hus brenner ned i Bergen i morgentimene - uklart om det er folk i huset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En person er bekreftet omkommet etter en brann i Larvik i natt. En firemannsbolig brant lenge for fullt, og brannvesenet driver nå med etterslokking.

- Vi fikk raskt kontroll over tre av leilighetene, men det tok lengre tid med den fjerde leiligheten. Der er en person funnet omkommet, opplyser operasjonsleder Tormod Kristiansen ved Vestfold politidistrikt.

Det skal ikke ha vært noen andre personer i den fjerde leiligheten. Politiet tror de vet hvem personen er, men vil ikke gå ut med andre detaljer enn at det dreier seg om en eldre person.

Tre personer er også sendt til legevakta for sjekk, men ingen av disse skal være alvorlig skadet.

Politiet vet foreløpig ingen ting om brannårsaken. Meldingen om brannen kom kl. 1.39.


Full brann i Bergen - vet ikke hvor beboerne er

Rett før klokka seks fikk politiet melding om en husbrann i Blomsterdalen i Bergen.

- Huset brenner ned, og har rast sammen.  Det var allerede overtent da brannvesenet kom, opplyser operasjonsleder Per Stiegler ved Hordaland politidistrikt.

Slokningsarbeidet pågår nå, men politiet vet ikke hvor de som eier huset befinner seg. Ifølge bt.no er tre personer registrert på adressen.

EN PERSON OMKOM: I Larvik tok det fyr i en firemannsbolig, og i den ene leiligheten omkom en eldre person. Foto: Rolf Svendsen
EN PERSON OMKOM: I Larvik tok det fyr i en firemannsbolig, og i den ene leiligheten omkom en eldre person. Foto: Rolf Svendsen Vis mer

- Vi har ikke fått kontakt med de som bor i huset. Vi håper de har dratt på juleferie, men vi vet foreløpig ikke om de kan ha vært i huset, sier Stiegler.

Også i går kveld var det to store branner, da en bolig brant ned i Bjugn,  og en barnevernsinstitusjon på Re også ble totalskadd i brann.

Dødsbrann i Larvik