Dødsbrann i Oslo

En person omkom.

EN OMKOMMET: Store brannmannskaper jobber på spreng for å hindre at rekkehusbrannen på Holmlia sprer seg. Foto André Olstad/Firstfoto
EN OMKOMMET: Store brannmannskaper jobber på spreng for å hindre at rekkehusbrannen på Holmlia sprer seg. Foto André Olstad/FirstfotoVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Store brannmannskaper jobbet på spreng for å få kontroll over en omfattende rekkehusbrann på Tiriltunga ved Holmlia i Oslo i kveld.

En person er bekreftet omkommet.

- En person er funnet omkommet i en av leilighetene som brenner. Vi har evakuert sju-åtte andre leiligheter i nærheten. Rekkehusene ligger tett i dette området, sier operasjonsleder Vidar Hjulstad ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Ytterligere detaljer om den omkomne er så langt ikke klart. Røykdykkere har også funnet en død hund i en av leilighetene.

Brannen ble meldt til brannvesen klokka 23.16. I halv to-tiden får Dagbladet.no opplyst at brannen er under kontroll, og at det ikke er fare for spredning til andre rekkehus.

Totalt tre leiligheter i ett rekkehus kompleks er rammet av brannen, og skadene skal etter det Dagbladet.no kjenner til være svært omfattende. Brannårsaken er ikke kjent.

 Tre leiligheter skal være i brann. Flere leiligheter i nærheten er evakuert av spredningsfare. Foto: André Olstad/Firstfoto
Tre leiligheter skal være i brann. Flere leiligheter i nærheten er evakuert av spredningsfare. Foto: André Olstad/Firstfoto Vis mer

Identiteten til den omkomne, som skal obduseres senere i dag, er ikke klarlagt.

- Politiet har ennå ikke fått noe personalia på personen som er funnet omkommet, sier operasjonsleder Vidar Hjulstad i Oslo politidistrikt til NTB.

 En person omkom i brann i Tiriltunga på Holmlia. Foto: André Olstad/FirstFoto
En person omkom i brann i Tiriltunga på Holmlia. Foto: André Olstad/FirstFoto Vis mer