<strong>HENTET UT AV RØYKDYKKERE:</strong> En mann ble hentet ut av røykdykkere etter en boligbrann i Nord-Trøndelag. Det ble forsøkt gjenopplivende arbeid på stedet, men mannens liv sto ikke til å redde. Foto: Tor Aage Hansen
HENTET UT AV RØYKDYKKERE: En mann ble hentet ut av røykdykkere etter en boligbrann i Nord-Trøndelag. Det ble forsøkt gjenopplivende arbeid på stedet, men mannens liv sto ikke til å redde. Foto: Tor Aage Hansen Vis mer

Dødsbrann i Stjørdal

En mann mistet livet i en boligbrann tidlig lørdag morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En person mistet livet i en brann i Stjørdal i Nord-Trøndelag tidlig lørdag morgen.

Hentet ut av røykdykkere
Redningsetatene fikk melding om brannen i en enebolig klokka 07.40. Det var da usikkert hvorvidt det befant seg personer i utleiedelen av huset.

- Alt tilgjengelig mannskap rykket ut. Røykdykkere satte i gang livreddende søk i uteleiedelen. Etter en stund ble det gjort et funn i området, og personen ble fraktet ut  En stund var det snakk om at det kunne være to personer der, men det ble avkreftet, sier Ole Johan Kiplesund, fagleder i Stjørdal brann - og redningstjeneste.

Han forteller at personen ble funnet etter rundt ti til femten minutters søk. Ambulansepersonell gjorde livreddende forsøk på stedet, men mannens liv sto ikke til å redde.

Naboer evakuert
Det var ikke fare for at brannen skulle spre seg, men brannvesenet valgte å evakuere beboere i et bosenter som har leiligheter nær brannstedet på grunn av røyken. De gikk også rundt og vekket og varslet naboer i området.

Brannen var under kontroll cirka klokka 08.10.

- Vi vet ingenting om brannårsaken. Det er bekreftet at arnestedet var på stue/kjøkken, men selve årsaken kan jeg ikke si noe om.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer