Dødsdag på sommerveiene

KVELDE/SØRUM (DAGBLADET): Den kvinnelige syklisten (38) var sjanseløs da hun ble påkjørt bakfra i 80-sonen natt til søndag. Hun var ett av tre dødsofre i trafikken det siste døgnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I tillegg er sju personer blitt skadd i de mange voldsomme sammenstøtene på sommerveiene. I tre av ulykkene har vogntog vært innblandet.

Ektepar på sykkel

Den 38 år gamle kvinnelige syklisten var på vei hjem fra fest sammen med ektemannen. De syklet på hver sin sykkel langs riksvei 40, en mil nord for Kvelde ved Larvik, da ulykken inntraff kl. 02.50 i natt

- Kvinnen som førte ulykkesbilen er i politiets varetekt, Hun er mistenkt for promillekjøring og for å ha kjørt ulovlig fort, sier vaktsjef John Angeltveit ved Larvik politistasjon til Dagbladet.

Veien er bred og oversiktlig på åstedet. Ulykken inntraff i en høyrekurve. Personbilen for av veien og ble kraftig ramponert etter sammenstøtet.

Den 40 år gamle kvinnelige sjåføren satt i går kveld fortsatt i avhør hos politiet. Hun har avlagt blodprøve som er sendt til Statens rettstoksikologisk institutt. Resultatet foreligger om 14 dager.

Syklisten døde på stedet. Ektemannen kom uskadd fra ulykken.

En person omkom og to ble skadd i en voldsom trafikkulykke på E6 i Stange kommune i Hedmark like før kl. 21 i går kveld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer