Dødsdumt

Også i 2005 klarte folk å få seg selv drept på idiotiske måter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den årlige utdelingen av Darwin Awards er offentliggjort, og som tidligere år manglet det ikke på idiotiske dødsfall å velge mellom.

Den lite flatterende prisen går til den eller de som på en usedvanlig idiotisk eller lite gjennomtenkt måte utsetter seg selv for den ytterste livsfare og dør.

Ville felle naboen

Årets vinner het Christopher Seward og ble 19 år. Den unge mannen fra Lake City i Michigan i USA var bitter på naboen, som han mente hadde stjålet en flaske sprit fra barskapet hans.

Etter å ha drukket tett hele kvelden oppdaget 19-åringen at det manglet en flaske sprit i barskapet, noe han var fast bestemt på at naboen stod bak. Derfor gikk han til naboen med kniv i hånden for å konfrontere ham med dette.

Men da naboen nektet for sprittjuveriet, gikk 19-åringen hjem igjen med hevntanker i hodet. Han ville ikke la naboen slippe unna.

Derfor ville han få naboen i trøbbel ved å stikke seg selv med kniven i brystet, og gi naboen skylda for ugjerningen. Med telefonen i den ene hånden og kniven i den andre, ringte han politiet. Deretter stakk han seg to ganger i brystet. Det andre knivstikket traff en hovedvene i brystet, og med blodet sprutende løp han mot utgangsdøra og segnet om.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer