Du leser nå Dagbladet Pluss

Magaluf:

Dødsfall, fyll og slagsmål. Slik er den beryktede partybyen

Britene blir pekt ut som verstingene av flere nordiske turister når Dagbladet tilbringer en kveld i partygata i Magaluf.

MAGALUF: Den beryktede partygata i Magaluf er full av folk denne natta. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
MAGALUF: Den beryktede partygata i Magaluf er full av folk denne natta. Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

MALLORCA (Dagbladet): - Skal dere til Magaluf? Hvor lenge blir dere? spør resepsjonisten på et hotell i Palma i Spania.

Han får beskjed om at vi skal tilbringe én natt i den beryktede festbyen.

- En natt holder i massevis, sier han og ler.

Han er ikke den eneste. Flere lokale innbyggere Dagbladet har snakket med, forteller at de ikke har store problemer med turistene. Men i Magaluf, der er det andre boller, forteller de.

Kastet ut 150 ungdommer

En liten kjøretur unna Palma ligger byen hvor mange reiser for å oppsøke fest og moro. Et lite søk i lokalavisa Diaro de Mallorca vitner om en rekke alvorlige hendelser fra årets sommer i Magaluf.

I begynnelsen av juni omkom en ung britisk mann da han falt ned fra en balkong på et hotell. Mannens kjæreste har i etterkant uttalt seg på Twitter, hvor hun hevdet at kjærestens dødsfall skyldes sikkerheten på balkongen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

5 UKE*

HELGEKUPP

5 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 5 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

5 UKE* 5 kr per 5 uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.