DØDE: Norske Kjærsti Elida Guseck (38) og hennes spedbarn ble funnet døde i en leilighet i Arboga 16. januar.  Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
DØDE: Norske Kjærsti Elida Guseck (38) og hennes spedbarn ble funnet døde i en leilighet i Arboga 16. januar. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

- Dødsfall i Arboga trolig ikke drap

Det ligger trolig ikke noe kriminelt bak dødsfallene til en norsk kvinne og hennes ni måneder gamle baby i den svenske byen Arboga. Politiet kommer i løpet av kort tid til å avslutte drapsetterforskningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter det den svenske avisen Arboga Tidningen erfarer er det ingenting som peker i retning av at dødsfallene skyldes utenforstående.

38 år gamle Kjærsti Elida Guseck og hennes ni måneder gamle datter ble 16. januar funnet døde i en leilighet i Arboga i Midt-Sverige.

Den foreløpige obduksjonsrapporten viste at verken kvinnen eller barnet hadde tegn på ytre vold.

Den siste sikre observasjonen av kvinnen ble gjort 7. januar. Dagen etter skal hun ha hatt en avtale som hun ikke møtte opp på. Politiet tror kvinnen døde mellom disse to tidspunktene.

Det tok imidlertid én uke før kvinnen ble funnet i sin seng sammen med sin åtte måneder gamle baby.

Etter det avisen kjenner til tror politiet at kvinnen døde som følge av akutt sykdom, og at datteren deretter har dødd ved siden av sin mor i løpet av denne uken.

Politiet har ennå ikke fått svar på alle sine prøver, men det savnes kun noen få svar før politiet legger ned etterforskningen om et mulig dobbeltdrap, skriver avisen. Trolig får politiet svarene i midten av denne uken, skriver P4.

IKKE DRAP: Ifølge lokalavisen skal dødsfallene ikke skyldes drap. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
IKKE DRAP: Ifølge lokalavisen skal dødsfallene ikke skyldes drap. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer