Dødsfall på Torshov i Oslo: - Kan ha blitt fraktet til funnstedet

Politiet ser på dødsfallet som mistenkelig. 

MISTENKELIG DØDSFALL: Her ble en mann funnet død i morges. Politiet etterforsker dødsfallet. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
MISTENKELIG DØDSFALL: Her ble en mann funnet død i morges. Politiet etterforsker dødsfallet. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Klokka 07.32 i morges fikk politiet en melding om at en død person ble funnet på et fortau på Torshov i Oslo.

Det var en mann i «voksen alder» som ble funnet.

Det var en forbipasserende som fant mannen. Da politiet og ambulanse ankom ble mannen erklært død på stedet.

Mistenkelig dødsfall

- Omstendighetene rundt dødsfallet, altså måten personen ble funnet på, og undersøkelser vi har gjort på stedet gjør at vi ser på dødsfallet som mistenkelig, sier Grete Lien Metlid, leder for seksjon for vold- og seksuallovbrudd i Oslo-politiet, til Dagbladet.

Ifølge TV 2 skal mannen ha blitt funnet av renovasjonsarbeidere. Kanalen skriver at han skal ha blitt pakket inn i plast og funnet under avfall.

Lien Metlid i Oslo-politiet ønsker ikke å kommentere disse opplysningene overfor Dagbladet.

Politiet har fortsatt ikke identifisert vedkommende, men har en formening om hvem det kan være. Derfor har de forhåndsvarslet pårørende mens de venter på de siste undersøkelsene.

Den avdøde vil bli obdusert i morgen.

Kan ha død et annet sted

- Vi kan ikke si når han døde. Og vi kan heller ikke utelukke at han har dødd et annet sted, og deretter blitt fraktet til funnstedet, sier Lien Metlid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer