Dødsfall på Torshov i Oslo: - Kan ha blitt fraktet til funnstedet

Politiet ser på dødsfallet som mistenkelig. 

MISTENKELIG DØDSFALL: Her ble en mann funnet død i morges. Politiet etterforsker dødsfallet. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
MISTENKELIG DØDSFALL: Her ble en mann funnet død i morges. Politiet etterforsker dødsfallet. Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klokka 07.32 i morges fikk politiet en melding om at en død person ble funnet på et fortau på Torshov i Oslo.

Det var en mann i «voksen alder» som ble funnet.

Det var en forbipasserende som fant mannen. Da politiet og ambulanse ankom ble mannen erklært død på stedet.

Mistenkelig dødsfall

- Omstendighetene rundt dødsfallet, altså måten personen ble funnet på, og undersøkelser vi har gjort på stedet gjør at vi ser på dødsfallet som mistenkelig, sier Grete Lien Metlid, leder for seksjon for vold- og seksuallovbrudd i Oslo-politiet, til Dagbladet.

Ifølge TV 2 skal mannen ha blitt funnet av renovasjonsarbeidere. Kanalen skriver at han skal ha blitt pakket inn i plast og funnet under avfall.

DØDSFALL: En mann ble funnet på et fortau på Torshov i Oslo. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
DØDSFALL: En mann ble funnet på et fortau på Torshov i Oslo. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Lien Metlid i Oslo-politiet ønsker ikke å kommentere disse opplysningene overfor Dagbladet.

Politiet har fortsatt ikke identifisert vedkommende, men har en formening om hvem det kan være. Derfor har de forhåndsvarslet pårørende mens de venter på de siste undersøkelsene.

Den avdøde vil bli obdusert i morgen.

Kan ha død et annet sted

- Vi kan ikke si når han døde. Og vi kan heller ikke utelukke at han har dødd et annet sted, og deretter blitt fraktet til funnstedet, sier Lien Metlid.

Den avdøde ble funnet i Edvard Griegs allé 28, og politiet ønsker tips i saken. De ønsker at dersom vitner har noen interessante observasjoner fra området i morgentimene i dag eller i går kveld tar kontakt med politiet.

Politiet har blant annet gjort rundspørringer i nabolaget mannen ble funnet. De vil gjøre undersøkelser på funnstedet videre utover kvelden.

- Det er fortsatt uklart hva som har skjedd, og hva som er dødsårsaken. Vi tar høyde for at vi kan stå overfor en kriminalsak, sier Grete Lien Metlid, leder for seksjon for vold- og seksuallovbrudd i Oslo-politiet.