Dødsfall ryster lokalsamfunnet

En død femåring ble lørdag hentet opp av ei elv sør i Wales. Tre personer er pågrepet, mistenkt for drap.

FUNNET DØD: Gutten ble funnet død i elva Ogmore lørdag morgen. Politiet har pågrepet tre personer i forbindelse med dødsfallet. Foto: Wikipedia
FUNNET DØD: Gutten ble funnet død i elva Ogmore lørdag morgen. Politiet har pågrepet tre personer i forbindelse med dødsfallet. Foto: Wikipedia Vis mer
Publisert

Lokalsamfunnet i byen Bridgend i Wales er i sjokk, etter at en fem år gammel gutt ble funnet død i elva Ogmore tidlig lørdag morgen.

Søndag kunngjorde politiet at en 39 år gammel mann, en 30 år gammel kvinne og en 13 år gammel gutt var pågrepet, mistenkt for drap.

Alle skal være hjemmehørende i samme by.

Omstendighetene for dødsfallet er foreløpig uklare. Politiet etterforsker hendelsen, og har bedt personer som oppholdt seg i området tidlig lørdag morgen om å melde seg.

- Våre tanker er med familien, som vi støtter på alle mulige måter, sier sjefinspektør Geraint White i en uttalelse, ifølge Sky News.

White ber samtidig innbyggerne om å unngå spekulasjoner om hva som kan ha skjedd med femåringen.

- Vi ser at mange i lokalsamfunnet ønsker svar på hva som har skjedd med ham. Vi etterforsker bredt for å etablere omstendighetene rundt dødsfallet, slik at vi kan gi familien svar.

Venner og familie har de siste dagene uttrykt sorg over tapet av den lille gutten i sosiale medier. BBC har publisert bilder fra stedet der han ble funnet, som mandag var fylt med bamser, tegninger og kort.

- Dette er et lokalsamfunn i sjokk. Det er veldig stille her, bare noen få personer som går tur med hundene sine, skriver kanalens reporter på stedet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer